понедельник, 13 февраля 2017 г.


Шановні одинадцятикласники! Складіть своє  резюме як учнів-одинадцятикласників, указавши клас та навчальний заклад, у якому здобуваєте освіту, додаткову інформацію про себе (доручення в школі, участь у позашкільній діяльності тощо) Бажаю успіхів!!!


Резюме — документ, в якому особа в стислій формі повідомляє основні відомості про себе з метою участі в конкурсі на заміщення вакантної посади.
Надсилається в установу, яка оголосила конкурс, поштою або факсом; виготовляється, як правило, з використанням персонального комп’ютера в максимально доступній для зорового сприйняття формі (використання різних шрифтів, підкреслень тощо). Обсяг резюме – більше однієї сторінки тексту.
Резюме аналізується, як правило, без участі кандидатівз метою попереднього їх відбору, тому воно має давати максимально повне уявлення про кандидата і його відповідність оголошеній вакансії та бути при цьому точним, лаконічним, насиченим фактичною інформацією.
Резюме складається з таких реквізитів:
1.Назва документа.
2. Текст.
3. Дата.
4.Підпис.
Текст документа містить такі дані:
1. Ім’я, прізвище, по батькові (повністю, у називному відмінку).
2. Дата й місце народження (відповідно до паспорт­них даних).
3.Домашня адреса, телефон.
4. Родинний стан.
5. Освіта (заклади освіти, підготовка, перепідготовка, курси тощо).
6. Науковий ступінь, учене звання (якщо є).
7. Трудова діяльність, досвід роботи (окремо — за спеціальністю, на яку претендує кандидат).
8. Додаткові дані (особисті якості, знання, навички, суміжні спеціальності — усе те, що може дати більш точні уявлення про позитивні якості кандидата).
Приклад резюме
РЕЗЮМЕ
Ім‘я, по батькові, прізвище: Олександр Ігоревич Чернишов
Дата й місце народження: 12 грудня 1975 року, смт Добропілля Гадяцького р-ну Полтавської області.
Домашня адреса: пр. Б. Хмельницького, 24, кв. 89, м. Дніп­ропетровськ, 49022
Телефон: 287-651
Навчання:
1991—1994 рр. — Полтавське педагогічне училище (при­своєно кваліфікацію учителя початкових класів);
1994—1999 рр. — Дніпропетровський державний універси­тет (спеціальність «Філолог», кваліфікація «Викладач ан­глійської мови», освітньо-кваліфікаційний рівень — спе­ціаліст);
1999—2000 рр. — Дніпропетровський державний універ­ситет, магістратура при кафедрі перекладу факультету іноземних мов (кваліфікація «Перекладач з англійської та французької мов», освітньо-кваліфікаційний рівень — магістр).
Досвід роботи:
2000—2002 рр. — викладач англійської мови в Центрі удосконалення вчителів (м. Дніпропетровськ). За суміс­ництвом працюю перекладачем-референтом (англійсь­ка та французька мови, синхронний переклад) у бізнес-центрі «Інтер» (м. Дніпропетровськ).
Додаткові відомості:
Загальний педагогічний стаж — 2 роки.
1992—1994 рр. закінчив курси перекладачів-референтів, користувача ПК у Дніпропетровському мовному центрі (друкую англійською та французькою мовами).
1997 р. — 3-місячне стажування в Сорбонні (Франція).
1997—1999 рр. — під час літніх канікул працював переклада­чем з групами туристів із Франції, Великобританії, США, Бельгії. (Київ, Москва, Дніпропетровськ, Харків, Львів).
Дата                                                                                                                                                            Підпис

Популярность: 20%

Комментариев нет:

Отправить комментарий